Cauta un profesionist sau inregistreazate ca unul!

Cautare

Domenii

Intrebari Frecvente

Procesul de adaugare a profilelor pe site-ul deprofesie.ro este facaut cat mai simplu si usor, daca intampinati dificultati in a crea un profil, urmati cu atentie pasii de mai jos.

Primul pas este crearea unui cont pe site-ul nostru, acest lucru se face accesand pagina de intregistrare cont aici sau in partea din dreapta sus a site-ului pe butonul "Inregistrare Cont".
Al doilea pas este confirmarea adresei de email, acest lucru se face prin simplul click pe link-ul trimis pe adresa de email cu care v-ati inregistrat, in caz ca nu primiti acest email va rugam sa ne contactati la adresa de email din sectiunea de contact a site-ului
Ultimul pas este completarea paginii de profil, accesata aici, aceasta se completeaza cu cat mai multe date relevante despre ocupatia dumneavoastra si profesia pe care o practicati, se recomanda o descriere de minim 500 de caractere, iar daca aveti nevoie sa si exemplificati ceea ce faceti cu imagini, exista posibilitatea upload-ului de poze caracteristice profesiei in numar de 2. Poza de profil se recomanda sa fie patrata si in rezolutie cat mai buna, ea este optionala dar ofera vizitatorilor un simt mai ridicat de credibilitate.
Acesta este procesul de inregistrare a unui profil pe site-ul nostru, daca aveti alte intrebari care nu sunt exemplificate in aceasta pagina, va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact(@)deprofesie.ro.
In mare parte oricine, moderatorii o sa fie cei care decid daca profilele inregistrate corespund cu regulile si standardele site-ului nostru. Totusi este de retinut ca, site-ul deprofesie.ro este dedicat persoanelor care practica profesii liberale, asa spusii liber profesionisti, profesii care in ziua de astazi unele sunt tot mai greu de gasit, astfel usuram viata clientilor prin confortul de a-si cauta profesionistul din fata calculatorului.
Conform Dictionarului explicativ al limbii romane: "PROFESIONIST, -A, profesionisti, -ste, s. m. si f. Persoana care exercita o profesiune; (in opozitie cu amator si diletant) care exercita permanent un mestesug, o arta, un sport pe baza unei pregatiri profesionale. LIBER-PROFESIONIST s.m. Cel care exercita o profesiune libera."
Nu, site-ul deprofesie.ro a fost conceput ca un site usor de folosit si usor de citit, asa ca informatia pe care o inserati in profilul dumneavoastra trebuie sa fie cat mai concreta si esentiala, tindem sa credem ca in era vitezei, toata lumea incearca sa nu se piarda in detalii, asa ca furnizati doar informatiile cheie in descrierea profilului, detaliile urmand sa se discute in privat.
Suntem o poarta catre internet, publicitatea nu strica niciodata, mai mult este esentiala in dezvoltarea oricarei afaceri, utilizand site-ul nostru va expuneti unei piete in dezvoltare, moderne, care are potentialul de a va aduce noi clienti si implicit un venit mai bun. Multi oameni poate cauta zilnic un profesionist ca si tine, viitorul fiind mediul online, acesta este primul loc unde vor cauta, expune-ti profesia si indeletnicirile.
Romanii au in obisnuinta sa faca ei totul, dar pe cum fiecare domeniu evolueaza si nivelul de informatie si experienta la care esti considerat "competent" creste, cu atat avem nevoie de oameni cu experienta in anumite profesii, cateodata chiar zeci de ani de practica si perfectionare, pentru a face o anumita profesie la standarde inalte. Astfel cand ai nevoie de cineva care sa te ajute intr-o problema pe care pe tine "te depaseste" trebuie sa apelezi la o persoana calificata, cel mai simplu mod de a face asta este ca intri pe site-ul nostru deprofesie.ro si sa cauti de ce ai mai exact nevoie.
Daca nu gasesti ceea ce cauti, incurajeaza profesionistul la care ai apelat intr-un final sa-si creeze un profil pe deprofesie.ro, in maxim 10 minute ti-ar fi scutit tie ore intregi de cautare!
Contacteaza-ne! si o sa incercam sa te lamurim in cel mai scurt timp posibil.
Primim critici si aprecieri la aceiasi casuta de email : contact(@)deprofesie.ro

Va multumim!