Cauta un profesionist sau inregistreazate ca unul!

Cautare

Domenii

IT & C

IT & C


Tehnician IT
Dâmbovița. Târgoviște
Instalez si configurez windows, office, drivere, player video si audio etc si alte programe, servicii profesionale. Rog apelati pe email sau mesaj aici in site prioritar, la telefon intre orele 18 - 21.
Tehnician IT
Buzău. Buzău
Service IT autorizat din Buzau va ofera servicii de diagnosticare, reparare, intretinere, schimbare componente noi si SH (placi de baza, placi video, placi de sunet, placi retea, memorii ram, procesoare, cooler, etc), instalare drivere, antivirus, devirusare, deprafuire, etc. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la tel.
Repatatii laptop
Prahova. Câmpina
REPAR laptop,inlocuiesc componente,orice marca ,orice defect... Ai laptopul bolnav ?...i-l repar sau i-l cumpar pentru piese !
Tehnician PC
Arad. Chișineu-Criș
Repar orice model de computer/laptop. Instalare Windows 7, 8, 10. Instalare și configurare rețele de calculatoare. Devirusare si recuperare date de pe HDD. Servicii asigurate cu profesionalism și rapiditate. Service la client sau la sediul firmei. Mai multe detalii și consultanță la telefon.
Depanator PC
Cluj. Cluj-Napoca
Salut, sunt Mihai și aș dori să vorbim despre laptopul tău. Pentru ca laptopul tău să funcționeze în parametri corecți, acesta trebuie curățat și îngrijit ca orice alt produs electronic. Chiar dacă acasă poți să îl ștergi de praf sau să ai grijă de el mai tare, o dată sau de două ori pe an trebuie dus la un service specializat pentru a fi curățat în întregime. Acesta lucru îl ajută să funcționeze mai bine, dar și să îi prelungească perioada de funcționare. Când să îl duci la service? Atunci când se încălzește foarte tare și constant Atunci când se blochează, iar curățarea cu programe nu ajută Atunci când se închide din senin de mai multe ori (chiar și una după alta) În cadrul unui service de calculatoare, se va face diagnosticarea, iar problemele detectate vor fi rezolvate. De obicei, acestea includ deschiderea completă a laptopului, curățarea de praf a coolerului, curățarea de praf a carcasei, schimbarea pastei termice, verificarea temperaturii și recomandarea anumitor componente noi sau extra. În funcție de problema detectată, se va executa una sau toate cele descrise mai sus. Chiar dacă laptopul tău nu prezintă nici un fel de simptom, cel mai bine este să previ decât să trebuiască să îl schimbi sau să investești bani pentru a-l repara. Îți recomandăm să îți duci laptopul cel puțin o dată pe an la un service specializat. Iar cel mai important aspect este că majoritatea service-urilor oferă garanție pentru reparații și sfaturi utile pentru întreținerea optimă a laptopului.
Reparator PC
Alba. Ocna Mureș
Reparatii calculatoare birou sau laptopuri pe parte SOFTWARE (si Hardware in limita posibilitatilor). - Testare/diagnosticare. - Inlocuiesc componente defecte. - Instalez sisteme de operare (orice versiune de windows sau linux la cerere). - Ajustez parametrii pentru functionare optima. Mai multe detalii la telefon !
Reincarcare cartuse
Alba. Sebeș
Reincarcare tonere si cartuse la cele mai avantajoase preturi
Depanator
Bihor. Oradea
Salveaz toate datele pe care clientul le considera importante chiar daca vechiul sistem de operare nu mai este functional. WINDOWS Instalez orice versiune de Windows: 10/8.1/8/7/XP pe 32-bit (x86) sau pe 64-bit (x64) cu driver- ele si programele necesare pentru o functionare optima a sistemului dumneavoastra: DRIVER-E: - placa de baza - placa audio - placa video - bluetooth - camera web - placa de retea (LAN sau WiFi) - imprimanta / multifunctionala - touchpad - functii tastatura - actualizare BIOS - senzor amprenta PROGRAME: - Microsoft Office: 2003; 2007; 2010; 2013; 2016 în limba dorita de client; - Audio player: Winamp; - Video Player, BSPlayer, VLC, KMPlayer - Utilitare pentru verificare temperaturi si testare componente: AIDA64; HWiNFO; - Utilitare pentru testare unitati de stocare: HD Tune; HDD Sentinel; etc; - Soft- uri pentru CD/ DVD: Nero; Daemon Tools Lite; - Prelucrare video: DVD Ripper; Video Converter; Video Joiner/ Splitter; - PDF Reader/Creator: Adobe Acrobat Reader; Foxit Reader; - Arhivatoare: WinRAR; WinZIP; etc; - Garantie si suport dupa instalare 3 luni !!! - Recuperari date de pe HDD/ Partitii formatate sau sterse din greseala - Antivirus: Avast; Bitdefender Free Edition; AVG; etc; - Devirusare completa cu programe antivirus cu licenta (inclusiv eliminare de programe inutile instalate fara voia dumneavoastra, sau care v-au schimbat pagina de start la browser-ul de internet) SERVICE NOTEBOOK/LAPTOP/PC - Diagnosticare/reparare defectiuni etc. - Înlocuire componente defecte: tastaturi, sisteme de racire, ventilatoare, display-uri, unitati optice, hdd. - Curatare de praf si înlocuirea pastei termice la laptopuri sau sisteme desktop - recomand o astfel de operatiune o data la maximum doi ani pentru o functionare optima a sistemului, astfel evitati foarte multe defecte ce se datoreaza supraîncalzirii componentelor; SERVICII - Ofer sfaturi si asistenta pentru achizitionare de Sisteme Desktop sau Laptop- uri potrivite pentru act
developer
Arad. Lipova
Web developer in Javascript, PHP, CSS 3, HTML 5.
Web Developer
Arad. Lipova
Web developer profesionist. Servicii de calitate oferite in cel mai scurt timp. Servicii oferite: - site de prezentare - site profesional - aplicatie web - optimizare SEO Tehnologii folosite: - HTML 5 - CSS 3 (Bootstrap, Angular Material) - PHP 7 (Laravel) - JavaScript (AngularJS, jQuery) - .NET Portofoliu: - http://deprofesie.ro - http://cutietransfer.ro - http://lolwisp.com
construire site web
Timiș. Timișoara
Construire Website de catre Firma Specializata, de la 400 RON Echipa WF, cu o experienta de 7 ani in Domeniu realizam website-uri pentru antreprenori si firme moderne si performante. Optimizam SEO , construim Site-uri de prezentare, e-commerce, blog-uri, forum-uri etc. Pentru mai multe informatii , precum si pentru exemple de proiecte, scrisori de recomandare si garantii de la companiile cu care am lucrat echipa noastra va sta 24/7 la telefon
Mentenanta calculatoare
Bacău. Bacău
Unul dintre obiectivele pe care ne axam este de a asigura clientilor nostri mentenanta asupra sistemelor IT, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru clientii business. Un sistem caruia nu i se ofera suficienta atentie in ceea ce priveste intretinerea tehnica se poate degrada cu timpul, iar ca drept urmare, nu va mai functiona la parametrii optimi. - De cate ori vi s-a intamplat ca din diverse motive laptopul sau calculatorul sa va creeze probleme chiar in momentul in care aveati mare nevoie de ele ? Apelati cu incredere la serviciile oferite de Mentsec IT si bucurati-va de avantajele tehnologiei!
Web Design
Botoșani. Botoșani
Pasi pe care ii urmam dupa contactarea cumparatorului: - Comunicarea verbala despre interfata siteului - Discutarea culorilor predominante - Crearea schitei (+ afisare demo cumparatorului) - Discutarea posibilelor schimbari - Crearea functionalitatii si redirectionarea intre pagini - Finisarea siteului - Afisare demo cumparatorului - Primirea rambursului de la cumparator - Trimiterea fisierelor / urcarea lor pe FTP. ATENTIE! Pretul creste odata cu numarul de pagini si complicitatea schitei! Numarul standar de pagini este 3.
Webdesign
Suceava. Suceava
O echipa tanara, cu peste 6 ani de experienta in domeniu, pregatita sa dezvolte si sa puna in practica ideile clientilor. Garantam cele mai mici tarife de pe piata ! Realizam site- uri si aplicatii web precum si identitate vizuala. Experienta in domeniul realizarii: - site- urilor web de prezentare - site- uri web administrabile - magazine virtuale/ magazine online - identitate vizuala/ logo sigle, bannere, flyere, carti de vizita - optimizare web - SEO - advertoriale si campanii google adwords - marketing si promovare web Ne ocupam de gazduirea web la cele mai mici preturi de pe piata (garantat) + domenii web . ro . com , etc. Oferim GRATUIT gazduire web pentru orice site/ magazin online/ blog. realizat la noi. Realizam GRATUIT blog, blog- uri web. Detinem un site de prezentare a serviciilor si un portofoliu cu o lista de clienti ce ne recomanda serviciile. Oferim FACUTRA fiscala !
Reparatii calculatoare
Alba. Alba Iulia
Service computere la domiciliu clientului, instalari software, configurari hardware, vanzari software si hardware, muzica, filme, jocuri, deplasare gratuita.
Site Web
Timiș. Timișoara
Creare site timisoara (pagina de internet, site web) de la 1.5 euro! Creare site timisoara (pagina de internet), pagina de internet ( site web ) de la 1.5 euro pe luna (plata pe un an minim). Cadou promotional pana la 30 septembrie 2016 pentru fiecare site comandat: Pentru a avea clienti se ofera consultanta gratuita pentru a avea site-ul pe prima pagina in cautarile Google si administrare gratuita zilnica pentru aparitie zilnica a unui anunt ( la ora dorita ) cu produsele si/sau serviciile dumneavoastra pe un site de anunturi din localitatea dumneavoastra sau la nivel national, pentru toata perioada de colaborare. mai multe detalii si pe www.heliomedia.ro
Curatare laptop
Cluj. Cluj-Napoca
Sc Reparatii de Top Srl va ofera service si reparatii pentru: - Calculatoare PC si monitoare (LCD si Led) - Laptop-uri - Devirusari - Curatare Laptop - Instalare Windows - Instalare si configurare software si hardware - Instalare aplicatii *DIAGNOSTICARE GRATUITA!* *GARANTIE* ** Oferim majoritatea serviciilor de reparatii si amenajari necesare intr-o locuinta sau afacere; va invitam sa ne vizitati site-ul si celelalte anunturi! - Site: www.reparatii-detop.ro - Facebook: Reparatii de Top Cluj - Cluj-Napoca - Luni-Vineri: 10:00-18:00 Mereu la dispozitia dumneavoastră, Echipa Reparatii de Top “Unul singur pentru intreaga casa!”
Reparatii PC,Laptop,monitoare,de
Cluj. Cluj-Napoca
Sc Reparatii de Top Srl va ofera service si reparatii pentru: - Calculatoare PC si monitoare (LCD si Led) - Laptop-uri - Devirusari - Curatare Laptop - Instalare Windows - Instalare si configurare software si hardware - Instalare aplicatii *DIAGNOSTICARE GRATUITA!* *GARANTIE* ** Oferim majoritatea serviciilor de reparatii si amenajari necesare intr-o locuinta sau afacere; va invitam sa ne vizitati site-ul si celelalte anunturi! - Site: www.reparatii-detop.ro - Facebook: Reparatii de Top Cluj - Cluj-Napoca - Luni-Vineri: 10:00-18:00 Mereu la dispozitia dumneavoastră, Echipa Reparatii de Top “Unul singur pentru intreaga casa!”
Recuperari date
Cluj. Cluj-Napoca
Sc Reparatii de Top Srl va ofera servicii de: - Recuperari date - Salvari date - Back-up date ** Oferim majoritatea serviciilor de reparatii si amenajari necesare intr-o locuinta sau afacere; va invitam sa ne vizitati site-ul si celelalte anunturi! - Site: www.reparatii-detop.ro - Facebook: Reparatii de Top Cluj - Cluj-Napoca - Luni-Vineri: 10:00-18:00 Mereu la dispozitia dumneavoastră, Echipa Reparatii de Top “Unul singur pentru intreaga casa!”
Servicii Web Design
Argeș. Pitești
Realizez website-uri conform cerintelor clientului. Exemple de site-uri: - de prezentare: Contin un numar restrans de pagini in care se prezinta o firma, un serviciu oferit sau un produs. - de informare: Prezinta informatii pe o anumita tema. - de anunturi: Utilizatorii isi pot crea un cont gratuit si pot posta anunturi de vanzare, cumparare, prestari servicii, etc. - de stiri: Pot apartine institutiilor, ziarelor sau publicatiilor. - blog: Contine articole pe teme diverse, utilizatorii pot adauga comentarii. - magazin online(e-Commerce): Se utilizeaza pentru comert online (WooCommerce, Magento, PrestaShop, OpenCart, AbanteCart). In ceea ce priveste partea de publicitate, realizez: - pliante - reviste - logo-uri - carti de vizita - diplome - bannere - bannere reclama website - cataloage - legitimatii - autocolante Durata si pretul proiectului vor fi stabilite in urma unei informari complete.