Cauta un profesionist sau inregistreazate ca unul!

Cautare

Domenii

Diverse

Diverse


Evaluator
Arad. Arad
Evaluator autorizat ANEVAR.
Fotograf Nunti
Dolj. Craiova
Asiguram servicii foto-video Full HD pentru orice eveniment, montaje video, editare foto, calitate si profesionalism. Preturi incepand de la: 350 lei (filmat + montat + dvd personalizat cu foto pe dvd si carcasa) 400 lei (foto + dvd personalizat cu foto pe dvd si carcasa) Preturile sunt informative se pot negocia in functie de eveniment.
Expert Contabil
Alba. Alba Iulia
Expert contabil membru CECCAR ofer servicii de contabilitate completa la preturi avantajoase. Colaborarea se face pe baza de contract de prestari servicii.
Traducator
Cluj. Cluj-Napoca
Traduc din germana si franceza (nu si din romana in germana/franceza) 3 euro / pagina TNR, 12, 1,5. Comenzi de minim 5 pagini
Consultant Juridic
Cluj. Cluj-Napoca
Consultatii juridice si reprezentare in instanta, infiintari FIRME, PFA, INTREPRINDERI INDIVIDUALE, in 3-10 zile (în 3 zile 1000 lei), modificari la actele firmelor, cesiune parti sociale in 4-7 zile (vanzare firme),( comision minim 1500 lei în 2 zile) schimbare sediu social, deschidere punct de lucru, suspendare si reluare activitate, lichidari voluntare SRL, intabulare case si terenuri, rezolvarea actelor necesare vanzare cumparare immobile, contracte imobiliare, consultanta si asistenta juridica la cumparare de case, terenuri si apartamente, drept penal, dreptul familiei, drept comercial.
Traducator autorizat
Maramureș. Baia Mare
Traducator si interpret autorizat de catre Ministerul Justitiei, ofer servicii de traducere si interpretariat. Am o experiență de 5 ani în domeniul traducerilor și a interpretariatulu simultan și consecutiv, timp în care am oferit servicii atât clienților din România (persoane fizice și companii) cât și clienților din tări precum Marea Britanie, India și Nepal. La cerere pot sa ofer recomandări din partea celor pt care am tradus sau oferit servicii de interpretariat.
Doctor Veterinar
Ilfov. Popești Leordeni
Cabinet veterinar situat în zona berceni
Alpinisti utilitari
Iași. Iași
Gemenii Alpin--firma de alpinism utilitar,executa urmatoarele servicii: -termoizolatie (izolatii polistiren,vata bazica) -reparatii tencuieli,fatade blocuri,vopsitorie,zugraveli,aplicatii conducte -jgheaburi,burlane,reparatii si intretinerea acoperisuri inalte sau cu acces dificil -diverse montaje in pereti si in structuri in beton,inchidere rosturi intre blocuri,montaje de suport de antene,aer conditionat -toaletari copaci,escaladari apartamente,deblocari usi -decopertari tencuieli deteriorate -iluminari ambientale,montaj spoturi,decoratiuni luminoase,casete luminoase -spalare geamuri si siliconare -montaje bannere,montaj litere spatiale voluminoase,mesh-uri,autocolante. RELATII LA TEL. 769636279
Consultant Financiar
Satu Mare. Satu Mare
Firma este o interfata intre mediul de afaceri occidental si cel romanesc. Se ofera asistenta de specialitate pe domeniile tehnic, juridic, comercial (Negociere, Contractare, Instrumente si modalitati de plata internationale, etc.), marketing, limbi straine (traduceri, interpretariat, cursuri de limbi straine), si de asemenea in identificarea unor colaboratori potentiali (clienti noi, parteneri de afaceri, diversi colaboratori, initierea unor contacte B2B, ). Firma gestioneaza un centru lingvistic in cadrul caruia se organizeaza cursuri diverse de limbi straine, activitati de traduceri autorizate, interpretariat.
Reparator mese biliard
Argeș. Pitești
reparam mese de biliard oriunde in tara . schimbari de postav, imbracat mante, schimbat mante , mutari si tot ce apartine de domeniul meselor de biliard . detalii la 720495275
Jurist
Brașov. Brașov
Jurista, infiintez, modific, radiez firme, PFA, intreprinderi, cesiuni, acte aditionale, recodificari, autorizari
Spalatorie Covoare
Bistrița-Năsăud. Bistrița
Noi te ajutam sa aduci stralucirea covorului tau. Folosim echipamente profesionale si detergenti speciali pentru curatarea si spalarea covoarelor. Oferim seriozitate,calitate si profesionalism. Pret 5 lei/mp. Transport gratuit. Daca vreti sa vedeti cum se spala covorul dumneavoastra ne gasiti in Unirea str. Azurului nr.8 (in spatele scolii).
Servicii Curatenie
Ilfov. Buftea
Efectuam servicii de curatenie cu produse bio,curatenie generala,Curatenia de intretinere,Curatenie dupa Petrecere,servicii efectuate cu echipamente profesionale, detergenti de calitate si cu echipe formate din personal cu experienta.pentru mai multe vizitati : http://www.superservicii.com/curatenie-servicii-curat-curatat-cleaning-service/
Supraveghere Video
Timiș. Timișoara
Instalez si comercializez sisteme de alarma si camere de supraveghere video! Asigur instalarea pe toata zona de vest . Pentru mai multe detalii 729252763
Alpinisti utilitar
Mureș. Târgu Mureș
Oferim servicii de Alpinism Utilitar - Industrial pe constructii civile cat si industriale, toaletari si taieri arbori periculoase.
Alpinist utilitar
Cluj. Cluj-Napoca
servicii aalpinism utilitar,toaletam/doboram arbori indiferent de inaltime,grosime,locatie,dificultate.personal calificat,experienta in domeniu,activitate desfasurata in conditii de siguranta.putem asigura transport deseu vegetal.preturi negociabile.
Evalautor de risc
Galați. Galați
Evaluator, avizat de IGPR din anul 2013, efectuez evaluarea de risc la securitatea fizica a societatii dumneavoastra, pentru incadrarea in riscul de securitate acceptabil si pentru avizarea planului de paza sau a proiectului sistemului de alarmare la efractie. Tariful difera in functie de numarul de obiective si caracteristicile acestora.
Foraj
București. Municipiul București
Foraje puturi si denisipari de mica si mare adancime la cele mai avantajoase preturi din Romania. Foraje puturi mica adancime 10-35 ml Diametrele folosite sunt de la 140 mm-300mm Materiale folosite sunt fabricate de Valplast garantia fiind asigurata de producator. Denisipari intretinere si mentenanta la cele mai atractive preturi...
Cojocar
Arad. Sebiș
Producător haine de blana de bărbați și femei calitate la cele mai bune preturi
Menajera
București. Municipiul București
CURATENIE BEC Mai ieftini de cit o menajera de ce noi ? venim cu produsele noastre sintem atenti la detali personalul nostru este calificat in domeniu e sanatos si nu are cazier prestam atit curatenie de intretinere cit si curatenie generala pretul porneste de la 150 ron sedinta MERITA SA INCERCATI Mihai Rodica 0771.304.061
Consultant
București. Municipiul București
SC ROCONSULT TRAINING & COMMUNICATION SRL s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, consultanta accesare fonduri europene / fonduri structurale nerambursabile, studii de piata / cercetari de marketing, planuri de afaceri / studii de fezabilitate, strategii de marketing/vanzari, pe intreg teritoriul Romaniei. * Serviciile oferite, la nivel national, de catre SC ROCONSULT TRAINING & COMMUNICATION SRL se caracterizeaza printr-un raport optim calitate-pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate. Pachetul de servicii propus: Va propunem un pachet complet de servicii, pachet de servicii care include urmatoarele:  Elaborare si fundamentare Cerere de Finantare;  Elaborare si fundamentare Plan de Afaceri;  Consultanta pentru realizarea ansamblului Anexelor la Cererea de Finantare implicate de realizarea completa a dosarului de finantare; Elaborarea Cererii de Finantare / Planului de Afaceri se va realiza cu respectarea modelului-cadru prevazut in Ghidul Solicitantului de pe PROGRAMUL OPERATIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020.
Instructor auto
Alba. Alba Iulia
Royal Şof va ajută în obținerea permisului auto, cat B,C ,E la cele mai mici preturi! Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii suplimentare.Cursurile de legislatie se orgnizeaza in Alba Iulia cu profesor specializat iar orele de instruire practica cu instructor profesionist. Posibilitatea achitari taxei in rate!!!
Fotograf Profesionist
Galați. Galați
Ofer servicii de fotografiere de produse pentru reclame, pliante, brosuri, fluturasi sau realizarea magazinelor online si pentru comercializarea produselor dvs. Se realizeaza fotografierea produselor, post procesare imagini si optimizare fotografiilor pentru publicare pe pagina de internet, pliante sau reclame etc. Fotografiile se livreaza online sau pe DVD in format .JPG sau alte formate la cerere. Pentru oferte personalizate contactati-ma cu incredere. Preturile sunt accesibile (ajung si pana la 5 lei / produs) si variaza in functie de cantitatea produselor.
Cursuri entrepreneur
Constanța. Constanța
Organizăm curs de entreprenoriat, Marketing prin recomandare. Vei învăța și vei pune în practică teoria alături de noi. La absolvire, rezultatele obținute îți vor da notă finală. Pentru înscrieri și programări sunați la 0728 767605 sau 0734 694694 .
panouri publicitare
București. Municipiul București
Panou publicitar 1200x600 din mdf si insertie de valchromat. Pretul se stabileste in functie de dimensiune, tipul de material si complexitate.
Asigurare AUTO RCA
Argeș. Curtea de Argeș
- SPF NEST DECOM prin intermediul STAR BROKER, va ofera urmatoarele tipuri de asigurari: - Asigurari AUTO - Asigurari BUNURI - Asigurari PERSOANE - Asigurari RASPUNDERI CIVILE - Asigurari RISCURI FINANCIARE De ce Star Broker de asigurare? > Experienta in domeniu; > Personal bine pregatit profesional; > Ofertarea explicita a tuturor asigurarilor; > In permanenta, un indrumator avizat pentru protectia dumneavoastra; > Dupa caz, deplasarea la domiciliul clientului pentru inmanarea asigurarii; In prezent societatea este lider de 3 ani in Judetul Sibiu, regiunea Transilvania, fiind situata in primele 20 de societati de brokeraj din cele 600 care activeaza pe piata romaneasca. Societatea are deschise in prezent patru puncte de lucru proprii, un numar de 121 de francize persoane juridice, in 31 de judete, colaborand pe baza de contract de mandat, conform legii 32/2000 si peste 300 asistenti in brokeraj persoane fizice. * Pentru mai multe detalii si consultanta va asteptam la sediul nostru din strada 1 Decembrie 1918, Bloc: F3C, Scara: B, Ap: 22, Parter. ( la magazinul de piese auto).
Intocmire acte inmatriculare si
Mureș. Sighișoara
Înmatriculări, transcrieri, radieri, contracte auto, numere provizorii (roșii) Reînoire/ fișă PERMIS, programări RAR, duplicate acte - AUTO, Traduceri DE/EN/RO ASIGURĂRI RCA-CASCO-locuințe-medicale etc., vize SUA/Canada Cerere Carte de Identitate (buletin), publicări in Monitorul Oficial furturi acte etc., XEROX, listări color și alb negru A5 - A4 - A3, fax, email, dactilografie, laminare
Meditatii engleza
București. București
Ti s-a intamplat: -sa aplici pentru un job si sa fii refuzat pe motiv ca nu stii limba engleza? -sa pleci in vacanta si sa ai dificultati in comunicare pentru ca nu stiai limba engleza? -sa fii intr-un grup unde se vorbeste engleza si sa te simti in plus? -nu poti pleca la o specializare in strainatate pentru ca nu stiai limba engleza? etc. Poti invata limba engleza repede, intr-un mod placut si interactiv. Vino sa vezi! Meditatii limba engleza in Bucuresti - indiferent de varsta sau nivelul de pregatire.
Foraje Puturi Fantani
Arad. Arad
Tipfor executa foraje pentru apa la adancimi cuprinse intre 30-250 metri cu diametrele 125 mm , 140 mm ,160 mm, 200 mm cu tubulatura PVC . Garantie Tel : 729104692 Www.tipfor.ro
Meditatii matematica
Cluj. Cluj-Napoca
Sunt masterandă la Facultatea de Matematică şi Informatică, Cluj-Napoca, anul 1, am numeroase premii naţionale la diferite concursuri de matematică, o notă de 9.95 la bacalaureatul de matematică şi meditez eficient matematică pentru toate clasele, orice nivel, la domiciliul meu, zona Haşdeu. Meditez din clasa a XI-a şi posed material didactic bogat, teorie, teste, evaluări periodice şi garantez rezultate foarte bune. Şedinţa este de 2 ore, preţ 60 lei.
Design interior si exterior
Caraș-Severin. Reșița
Persoana fizica/juridică efectuam lucrări la cele mai bune prețuri gresie,faianța,marmura,sape,rigips etc in Resita si ori unde in tara la antelegerea cu clientul oferim calitate si seriozitate www.facebook.com/cristadina.ro
Instructor auto
Constanța. Constanța
Instructor auto ofer suport material gratuit( carte legislatie si chestionare), legislatie in cadrul scolii de soferi(gratuit) , conducere pe autovehicul Ford Fiesta diesel an 2008 dotat cu servocity( se conduce usor, pleaca singura in rampa) si masina in ziua examenului auto gratuit.Orele de conducere se tin in zona poligonului( unde se da examenul auto) in Constanta iar examenul se da pe masina pe care s-a pregatit cursantul(gratuit). Pretul include totul de mai sus plus dosar si carte legislatie + chestionare si este 1200 lei( se poate plati in rate) Toate actele le facem impreuna plus examen sala si traseu. Traseu gratuit! Reusita garantata! Va astept!
Meditatii matematica
București. Sector 5
Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Bucuresti, ofer meditatii la limba engleza atat copiilor incepatori cat si celor din clasele I-VIII. Orele sunt personalizate in functie de necesitatile elevului, iar durata unei sedinte este de 2 ore. Meditatia se face la domiciliul meu (zona Rahova), iar pretul este de 50 ron pe sedinta.
Curs Laborant Chimist
Argeș. Pitești
Prezentul standard se referă la activitățile desfășurate de laboranții din domeniul serviciilor de alimentare cu apă, cuprinzând competențele necesare. Activitățile desfășurate de laboranții din domeniul serviciilor de alimentare cu apă sunt următoarele: - menținerea în stare de utilizare a materialelor și instrumentelor pentru prelevare și analize; - curățarea și pregătirea materialelor și instrumentelor pentru analize microbiologice (specifice numai pentru compartimentele de microbiologie ale laboratoarelor de alimentări cu apă); - recoltarea probelor de apă din fluxul de tratare si distribuție, inclusiv conservarea și transportul acestora la punctele de efectuare a analizelor; - pregătirea probelor și soluțiilor de lucru pentru efectuarea analizelor volumetrice; - efectuarea cântăririlor, inclusiv verificarea balanțelor analitice și aducerea la masă constantă a probelor; - stabilirea factorilor de corecție și efectuarea determinărilor volumetrice; - efectuarea determinărilor prin metode instrumentale, incluzând verificarea aparatelor, etalonarea / calibrarea curentă și realizarea determinărilor propriu-zise; - participarea la realizarea de analize microbiologice (specifică numai pentru compartimentele de microbiologie ale laboratoarelor de alimentări cu apă), incluzând însămânțarea probelor și incubarea acestora; - calcularea și verificarea rezultatelor cu semnalarea abaterilor. Realizarea activitătilor specificate anterior, considerate ca principale, implică următoarele activități suport: - asigurarea cu materiale a locului de muncă, incluzând estimarea necesarului, verificarea, transportul și depozitarea acestora; - aplicarea normelor de protecția muncii și paza și stingerea incendiilor, inclusiv luarea măsurilor de prim ajutor si raportarea pericolelor potențiale și a incidentelor; - aplicarea normelor de igiena muncii prin obținerea avizului favorabil al medicului, urmărirea stării de sănătate proprii și asigurarea igienei la locul de muncă.
Graphic Logo Design
București. Sector 6
Custom Art: Graphic si Logo design. -Realizez design-uri digitale pentru tricouri,hanorace, sepci etc. -Logo-uri profesionale pentru firme,persoane fizice,aplicatii etc. -Postere, carti de vizita, pliante etc. -Pretiuri discutabile in functie de complexitate si timpul realizarii, pentru detalii sunati.
Post editare audio
Timiș. Timișoara
Editez și procesez coloane sonore, de diverse tipuri. Ofer consultanță gratuit. - Procesarea fișierelor audio, provenite din înregistrări Live sau Studio / Hobby (de acasă), sau din alte surse. - Editez materialul crud, eliminând secțiuni inutile, eliminând zgomot de fond nedorit (cât e posibil), aranjând track-urile (dacă există) și durata materialului, combinând diferite surse și poziții în spațiul stereo optim (sau ptr mono), procesând cu efecte, etc. - Pot pregăti materialul sonor pentru un videoclip. Fie mi se preda videoclip-ul, și lucrez după el, ca sa potrivesc materialul sonor. Sau pot lucra impreună cu cel ce face editarea Video. - Pot pregăti materialul pentru un Audiobook sau alte forme de redare. - Pot pregăti sunete gen Trigger-uri (de oneshot sau loop) pentru Website-uri, PC Games, Mobile Games, Mobile Apps, etc. Pot folosi din sunetele proprii, sau din cele predate de către client. - Se preia materialul audio, de pe un CD, SD memory card, Memory stick sau Cloud Storage (cum e Dropbox sau Google Drive). -- Se predă în același format, sau după preferința clientului. - Se preia cu formatul gen WAV, AIFF, FLAC. La minim 16 biți, 44.1KHz, și clipping sub 0dBFS. Preferabil ar fi la 24 biți și 48KHz, cel puțin. -- Se poate prelua cu MP3, dar nu recomand (din motive de claritate sonoră). -- Se predă în același format, sau o variantă "finalizată" în MP3 (320kbps) sau OGG (480kbps). - Puteți solicita să vă trimit un link către mici demonstrații ale mele. - Pozele din anunț sunt reprezentative. - Prețul se va stabilii în urma unei evaluări, și poate fi revizuit spre finalul lucrării. Apoi voi trimite clientului un material Demo, on-line. -- Clientul plătește doar dacă este mulțumit de materialul demo, urmând să se facă livrarea completă. Predare personală în Timișoara. Livrare prin Poșta Română (10 Lei) sau Urgent Cargus (28 Lei), la materialul fizic. Pentru întrebări, sunați la numărul de telefon din anunț.
Meditatii informatica
Bistrița-Năsăud. Bistrița
Ofer meditatii elevilor in domeniul informaticii, mai precis al algoritmicii, ramura studiata in liceu. Fiind olimpic national la informatica, detin o buna pregatire, iar consistenta cursurilor va fi pe masura. Am mai predat elevilor care erau interesati de olimpiada si pot spune ca mi-au oferit un feedback excelent, fiind foarte multumiti de informatiile pe care le-au dobandit prin lectiile pe care le-am predat. Sedintele pot fi individuale sau in perechi, si pot avea loc la domiciliul meditatorului sau la cel al elevului, in functie de preferinte. Pot oferi meditatii atat in weekend, precum si in perioada vacantelor. Puteti afla mai multe detalii la numarul de telefon asociat anuntului.
Curs tehnician cadastru funciar,
Olt. Slatina
Competente dobandite: -aplicarea în teren a proiectului. -asigurarea respectării NPM şi PCI. -urmărirea comportării în timp a construcţiilor. -furnizarea serviciilor de specialitate. -întocmirea documentaţiei de cadastru general. -administrarea informaţiilor cu ajutorul tehnicii de calcul. -colectarea şi organizarea informaţiilor. -executarea măsurătorilor specifice. -organizarea şi coordonarea activităţii echipei. -planificarea activităţii. -efectuarea calculelor specifice topografiei. -elaborarea planurilor topografice. -întocmirea schiţelor şi desenelor la scară. Documente necesare pentru inscriere: -cerere de înscriere. -copie buletin / carte de identitate. -copie certificat de naştere. -copie certificat de căsătorie / divorţ (în cazul doamnelor). -copie act de studiu. Plata se poate face si in rate!!! Durata cursului: 9 luni RELATII LA SEDIILE NOASTRE SAU LA NUMERELE DE TELEFON : SLATINA: ALEEA ROZELOR NR.5, PARTER, CORPUL A: 0249/437.320, 0763/242.666. DR. TR. SEVERIN- BLD CARIL I nr.5( INCINTA LIC. AUTO) 0352/425.544, 757/148.581. TG JIU- STR. TUDOR VLADIMIRESCU NR. 65, ET.2, CAM.20, 0353/418.580, 0771/614.271, 0761/909.534, 0728/407.221. CRAIOVA: STR. CONSTANTIN BRANCUSI NR.17( INCINTA LIC CONSTANTIN BRANCUSI) 0760/514.041, 0251/591.469. RESITA: 0770/486.958 PITESTI: 0769/276.018
Logo si Sigle Volumetrice
București. Sector 4
Deco 3D produce la comanda o gama variata de LOGO si SIGLE volumetrice de orice forma, dimensiune si culoare. Acestea pot fi realizate din POLISTIREN, PVC, PLEXIC, INOX, ALAMA, LEMN sau ALUMINIU COMPOZIT. Aspectul literelor volumetrice este modul ideal prin care numele firmei dvs. sau orice alt text ies in evidenta. www.decoratiuni3d.ro
Colantari auto
București. Sector 6
Colantari profesionale in Bucuresti pentru masini mici si mari.Executam colantare full sau partiala a masinii cu autocolant mat, lucios,carbon 3d sau printat. Inscriptionam cu folie de calitate diverse obiecte si suprafete (tabla,lemn,geam,pvc,etc.). Daca sunteti interesati de orice tip de lucrare si informatii va asteptam si pe colantare.com si colantare.info.
DJ Profesionist
Buzău. Buzău
Dj profesionist, oferă sunet, pachet lumini, gheata carbonica, fum greu, valsul mirilor, hostess la primirea invitaților, trupa de dansatoare, solisti vocali, trupa live! Alege din serviciile noastră si iti vom face un pachet convenabil!
Graphic design
București. Sector 2
Graphic design LOGO - SIGLE Se realizeaza 3 modele de logo-uri. Extensii fieiere : .jpeg , .png, .TIFF, .PSD ( formatul editabil ) Se executa la o dimensiune de 3500x2000px Tip de executie : 48h
Meditatii chitara
București. Sector 6
Ofer meditatii pentru cei care sunt interesati sa cunoasca tainele acestui instrument.Avand in vedere ca punctul cheie este comunicarea elev-profesor,garantez rabdare(mai ales daca elevul este inca la o varsta frageda aceasta este primul lucru pe care un profesor trebuie sa il aiba in vedere) si totodata rezultate,desi este un instrument unde progresele se fac relativ greu,voi urmari sa adaptez stilul meu de predare cu perspectiva de intelegere a elevului,astfel incat sa putem avea rezultate vizibile dupa primele 6 luni. Sedintele se vor desfasura la domiciliul elevului. Pretul este de 100 Ron pe sedinta,iar durata acesteia este de o ora si 30 de minute.
Aplicare banda kinesiologica
București. Sector 3
Indicatii terapeutice aplicare banda kinesiologica KinesioTaping-ul este o metoda ce actioneaza cu eficienta in cazul patologiilor in care sunt implicate anomalii de functionare ale musculaturii, articulatiilor si ligamentelor. Laxitatea articulatiei scapulo-humerale Disjunctie acromio-claviculara Periartrita scapulo-humerala Nevralgie intercostala si, in general, nevralgii cu diverse localizari Torticolis Spondiloza cervicala Tendinite Entezite Patologii ligamentare Rupturi musculare Miozite Contuzii Hematoame Contracturi musculare Discopatii Spondiloliza Spondilolistezis Lumbago Cifoza Scolioza Sciatica Artrite Entorse Visceroptoza
Montaj mobilier, montaj usi de i
București. Sector 4
Montaj mobilier ,usi de interior, plase de insecte , transport de marfă
Montaj mobilier, montaj usi de i
București. Sector 4
Montaj mobilier, montaj usi, palse de insecte transport de marfa, mutrari de apartamente