Cauta un profesionist sau inregistreazate ca unul!

Cautare

Domenii

Constructii

Constructii


Montator Profesionist
București. Municipiul București
Echipa de montatori profesionisti reparam orice problema prezinta acoperisul tau. Printre serviciile prestate enumeram: - reparatii jgheaburi - reparatie / inlocuire tigla metalica - reparatie / inlocuire / vopsire tigla ceramica - montaj ferestre mansarda - detectarea sursei si eliminearea infiltratiilor - montaj aticuri - montaj parazapada - reparatie / inlocuire / vopsire tabla zincata - reparatie / inlocuire / vopsire saceac Constatarea este gratuita!
Constructor
Cluj. Cluj-Napoca
Sape de egalizare semiuscate si elicopterizate, calitatea lucrului nu are termeni de comparatie,cat si durata executiei .oferim si cerem seriozitate
Topometrist
Iași. Iași
desfasoara activitati de cadastru, carti funciare determinări de precizie in vederea pozitionarii in teren a immobilelor, plan situatie obtinerea certificat de urbanism, proiectare constructii civile si industriale cu arhitect cu experienta, Obtinerea autorizatiri de constructie: intabulări Iasi, ridicări topografice Iasi, planuri de situație pentru etapele de urbanism Iasi, documentații cadastrale pentru Cartea Funciară, apartamente in Iasi si jud. Iasi, măsurători topografice și cadastrale, cadastru imobiliar pentru înscrierea proprietăților în Cartea Funciară in Iasi si jud. Iasi (carti funciare case Iasi, apartamente, carti funciare birouri Iasi, carti funciare spații comerciale Iasi, carti funciare construcții industrial Iasi), dezmembrări/alipiri in Iasi si jud. Iasi, construcții Iasi și terenuri, documentații pentru descrierea dezmembrămintelor (uz, uzufruct, superficie, servitute și abitație) dreptului de proprietate, alipiri, dezlipiri construcții și terenuri (intravilan și extravilan), rectificări limite, executarea ridicărilor topografice necesare pentru PUZ, PUD, PAC, trasarea limitelor de proprietate pentru immobile in Iasi si jud. Iasi, cote, construcții, lucrari de nivelment, ridicări topografice necesare executării diverselor construcții, amenajări, etc., ridicări topografice Iasi pentru rețele edilitare și drumuri, calculul volumului de material ascavat sau necesar, calcul volum necesar pentru diferite constructii, realizarea planurilor topografice în format analogic și digital pentru mun. Iasi si judetul Iasi.
Arhitect autorizat
București. Municipiul București
Firma de proiectare-realizam proiecte de arhitectura pentru obtinerea autorizatiei de construire/demolare pentru orice fel de cladire: case, blocuri, pensiuni, cladiri de birouri etc, precum si obtinerea avizelor prevazute in certificatul de urbanism la preturi avantajoase.
Cabinet Arhitectura
Olt. Caracal
Arhitect autorizat executa servicii de proiectare si obtinerea avizelor/acordurilor prevazute in certificatul de urbanism in vederea obtinerii autorizatiei de construire/demolare constructii civile/industriale la preturi avantajoase.
Termopan
Hunedoara. Simeria
Asigur service post garanție pentru tâmplărie pvc cu geam termopan Service la orice ora
Amenajari Interioare
Cluj. Cluj-Napoca
Echipa serioasa, executam toata gama de amenajari, renovari si finisaje interioare. glet, lavabil, gresie, faianta, rigips, instalatii elctrice, sanitare, demolari, modificari etc. Ofertim seriozitate, personal calificat. asiguram transport materiale, moloz.
Constructori
București. Municipiul București
In sfarsit! Constructii de case si renovari de calitate la un pret pe care ti-l poti permite! Inainte de orice si noi am fost clienti si stim exact ce va doriti: casa visurilor dumneavostra! Renovam, zugravim, executam amenajari interioare, instalatii electrice si sanitare, montaj termopane, montaj parchet sau alte reparatii, Construim case. Noua ne place ceea ce facem si sigur o sa va placa si Dumneavoastra de aceea ne sunati, stabilim o intalnire, evaluam, va dam un pret , Dumneavoastra acceptati si ne apucam de lucru. Garantia pe care o oferim este aceea ca NU PERCEPEM AVANS! Plata in rate (dupa finalizarea fiecarei etape) Suna acum pentru o oferta!
Hidroizolatii
București. Municipiul București
Executam hidroizolatii si termoizolatii terase; asiguram materiale si manopera; garantie 10 ani, rate, si comision pt. intermediari !
Profesionist Rigips
Maramureș. Baia Mare
Construcții pereți, tavane și mobilier din rigips la preț avantajos
Tencuieli mecanizate
Sibiu. Sibiu
firma specializate executa tencuieli mecanizate la cele mai mici preturi... calitate si seriozitate... cu pompe de tencuit monofazice sau trifazice...
Zidar
Ilfov. Domnești
Zugraveli apartamente ! Amenajări interioare! Gresie si faianta! Parchet, tapet, sape, glafuri, tencuieli, decorativă,zugraveli, zidarie etc! Ma deplasez si pentru mici reparati in toate sec.bucureşti si ilfov!
Firma constructii
Iași. Iași
Executam tencuieli clasice manuale ,sape autonivelante ,sape de nivel ,gleturi ,faianta ,parchet . Lucrarile se executa la termen . Preturi negociabile .
Firma constructii
Dolj. Filiași
Suntem o firma specializata in executia lucrarilor de constructii civile si industriale, precum si a instalatiilor si a utilitatilor aferente acestora. Executam constructii case, lucrari de rezistenta, zidarie, tencuieli, finisaje interioare si exterioare, montaje de pereti despartitori si tavan fals, hidroizolatii si termoizolatii, acoperisuri si tubulaturi, platforme betonate.
Betonist
București. Municipiul București
Intalnit si sub alte denumiri (beton imprimat, beton stampat, pavaj amprentat, beton stampilat, beton decorativ sau beton ornamental), betonul amprentat, folosit cu succes in tarile din occident de peste 40 de ani (stamped concrete) a inceput sa fie utilizat si in tara noastra. Pavarea cu beton amprentat este o solutie avantajoasa din punct de vedere economic, pretul unei lucrari cu beton amprentat este redus in comparatie cu pretul pentru pavajul cu lemn, granit, pavele sau piatra naturala. Fata de betonul obisnuit, betonul amprentat prezinta foarte multe avantaje: este rezistent la schimbarile de temperatura si la umiditate, nu permite cresterea buruienilor, nu se deniveleaza si nu se scufunda, este impermeabil, se curata usor prin spalarea cu apa etc.
Rigipsar Zugrav
București. Municipiul București
Execut orice lucrare de tip amenajare interioara: zugraveli, placari rigips, faianta, gresie, parchet, glafuri, glet, lavabil, constructii pereti despartitori, montaj trepte, apartamente si garsoniere la cheie calitate deosebita Contactati-ma acum pentru a vedea lucrarea dvs. si a va face o oferta
Constructor
Argeș. Pitești
Execut lucrari interioare la un pret accesibil.placari exterioare.rigips.case la rosu.acoperisuri.
Montator Schele
Bihor. Oradea
Inchiriem-Montam Schele de Fatada , Schele Mobile , Popi Metalici Grinzi metalici .Sistemele furnizate spre inchiriere de catre noi sunt de tipul LAYHER si indeplinesc normele de securitate in exploatare cerute in UE.
Compactari de fundatii si terasa
Ilfov. Domnești
Executam compactari de fundatii, terasamente cu utilaje profesionale. Maiuri compactoare, placi compactoare de la 90 kg la 750 kg, cilindri compactori cu picior de oaie de 1,5 tone latime 0,6m 0,85m, 3 tone latime 1,2m Utilajele se inchirieaza cu sau fara operator.
Executam Garduri
Timiș. Timișoara
echipa serioasa executam;garduri din piatra,boltari,caramida,montam pavaj,dale,borduri turnam sape diferite zidari oferim seriozitate si garantie pentru calitatea lucrarilor efectuate
Hale metalice import Olanda
Bistrița-Năsăud. Bistrița
Hale pentru diferite utilizari, pe schelet metalic din teava de 80mm cu tabla galvanizata si vopsita. Deschidere de la 8m pana la 13m. Lungime la alegere. Inaltime de 5,5m. Pretul este pe mp si nu contine tva.La cerere asiguram si montajul, contra cost. Pret: 50 Euro/mp la suprafata de 500mp. Provenienta Olanda,cu certificate de conformitateCE,de calitate si garantie 10 ani. www.euromob-romania.ro
Finisaje interioare
Iași. Iași
Executam sape mecanizate, elicopterizate, tencuieli mecanizate si gleturi profesionale, pretul la fata locului in functie de grosime si de suprafete.
Zugravit, gletuit, zidarit, fini
Cluj. Cluj-Napoca
Sc Reparatii de Top Srl va ofera servicii si lucrari complete de zugravit, gletuit,zidarit si finisaje. *Dorim sa ne oferim sprijinul oricaror lucrari de amenajari interioare, fiecare solicitare fiind tratata cu deosebit interes!* ** Oferim majoritatea serviciilor de reparatii si amenajari necesare intr-o locuinta sau afacere; va invitam sa ne vizitati site-ul si celelalte anunturi! - Site web: www.reparatii-detop.ro - Facebook: Reparatii de Top Cluj - Cluj-Napoca - Luni-Vineri: 09:00-18:00 - Sambata: doar cu programare in prealabil, in functie de disponibilitate Mereu la dispozitia dumneavoastră, Sc Reparatii de Top Srl “Unul singur pentru intreaga casa!”
Termoizolatii / izolat blocuri
Cluj. Cluj-Napoca
Sc Reparatii de Top Srl va ofera servicii si lucrari complete de termoizolatii (izolat) blocuri:  Servicii si lucrari complete de termoizolatii (izolat) blocuri  Experienta, calitate si seriozitate  Serviciu complet: montat+demontat schele, debarasare moloz, materiale incluse in pret ** Oferim majoritatea serviciilor de reparatii si amenajari necesare intr-o locuinta sau afacere; va invitam sa ne vizitati site-ul si celelalte anunturi! Site: www.reparatii-detop.ro - Facebook: Reparatii de Top Cluj - Cluj-Napoca - Luni-Vineri: 09:00-18:00 - Sambata: doar cu programare in prealabil, in functie de disponibilitate Mereu la dispozitia dumneavoastră, Sc Reparatii de Top Srl “Unul singur pentru intreaga casa!”
Finisaje A-Z
Cluj. Cluj-Napoca
Sc Reparatii de Top Srl va ofera servicii si lucrari complete de finisaje. *Dorim sa ne oferim sprijinul oricaror lucrari de amenajari interioare de la A-Z, fiecare solicitare fiind tratata cu deosebit interes!* ** Oferim majoritatea serviciilor de reparatii si amenajari necesare intr-o locuinta sau afacere; va invitam sa ne vizitati site-ul si celelalte anunturi! - Site: www.reparatii-detop.ro - Facebook: Reparatii de Top Cluj - Cluj-Napoca - Luni-Vineri: 09:00-18:00 - Sambata: doar cu programare in prealabil, in functie de disponibilitate Mereu la dispozitia dumneavoastră, Sc Reparatii de Top Srl “Unul singur pentru intreaga casa!”
Demolari pereti si debarasari
Cluj. Cluj-Napoca
Sc Reparatii de Top Srl va ofera servicii si lucrari demolari pereti+ debarasari. *Dorim sa ne oferim sprijinul oricaror lucrari de amenajari interioare, fiecare solicitare fiind tratata cu deosebit interes!* ** Oferim majoritatea serviciilor de reparatii si amenajari necesare intr-o locuinta sau afacere; va invitam sa ne vizitati site-ul si celelalte anunturi! - Site: www.reparatii-detop.ro - Facebook: Reparatii de Top Cluj - Cluj-Napoca - Luni-Vineri: 09:00-18:00 - Sambata: doar cu programare in prealabil, in functie de disponibilitate Mereu la dispozitia dumneavoastră, Sc Reparatii de Top Srl “Unul singur pentru intreaga casa!”
Proiectare constructii
Suceava. Suceava
ÎNTOCMIM : Proiectul pentru: - autorizarea executării lucrărilor de construire – D.T.A.C. - autorizarea executării lucrărilor de desfiinţare – D.T.A.D. - autorizarea executării organizării lucrărilor – D.T.O.E. - studii de prefezabilitate - studii de fezabilitate - Expertiză tehnică / Audit energetic - Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții - Proiect Tehnic si Detalii de Execuție - Calcul structural - structuri : metalice - beton armat - zidarie - lemn.
faiantar,zugrav,instalator,lacat
București. Sector 5
Meserias policalificat in constructii civile ,cu echipa,execut lucrari de reparatii ca : instalatii sanitare,termice , lacatuserie,mobilier,zugraveli, electrice si gaze.Repar si instalez deasemeni termopane,montaj siding american,plafoane simple si casetate,compartimentari,sape,scafe,aragaze,gresie si faianta,tapet,parchet,rigips,usi si ferestre de instalat si reparat,instalatii AC,centrale termice,gratare si cuptoare de gradina,garduri si porti de fier,sudura etc..Sunt roman.Nu consum alcool si droguri.Va amenajez locuinta cum doriti.Detin auto si sculele necesare.Manopera se negociaza la fata locului .Alte detalii la telefon.Lucrez deocamdata doar in Bucuresti.Detin si firma daca doriti decontare.Pentru lucrari mai ample detin echipa de inca 3 meseriasi.