Cauta un profesionist sau inregistreazate ca unul!

Cautare

Domenii

Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii constitute acordul dintre dvs. si site-ul deprofesie.ro. Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii pentru utilizarea corecta a site-ului deprofesie.ro. Accesarea si vizitarea website-ului si inregistrarea unui cont pe deprofesie.ro inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor termeni si conditii.
Scopul acestor termeni si conditii este acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a website-ului deprofesie.ro.

Pagina noastra web contine legaturi (link-uri) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, deprofesie.ro nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi sau trimiteri in website este facuta de regula, in scop publicitar sau pentru a facilita experienta utilizatorului.

Intregul continut al site-ului incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea deprofesie.ro, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusive dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Profilele publicate de catre utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe site-ul deprofesie.ro in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al detinatorului de drept este strict interzisa.

Site-ul deprofesie.ro doreste sa fie un site profesionist pentru profesionisti si clientii acestora, rugam seriozitate in completarea anunturilor si doar date autentice, echipa deprofesie.ro isi rezerva dreptul de a sterge orice profil si de a bloca permanent accesul la site-ul deprofesie.ro persoanelor care abuzeaza de sistemul de creare profil sau care introduc date false sau incomplete, fara nici un fel de avertizare in prealabil sau explicare a sactiunii.

Verificarea/moderarea profilelor publicate pe site-ul nostru are ca scop inlaturarea profilelor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile din aceasta seciune a site-ului (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere vizitatorilor un numar cat mai mic de profile eronate sau de proasta calitate.

Nu este permisa publicarea mai multor profile cu acelasi continut.

Un profil este valabil pentru o singura profesie. Nu sunt admise spre publicare Profile care fac referire la mai multe profesii, in acest caz va rugam sa creati profile diferite.

Nu pot fi publicate profile false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

Nu sunt admise spre publicare profile care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul profesiei), cu exceptia profesionistilor care detin aceste entitati terte.

Nu sunt admise profile care contin subiecte cum ar fi: obiecte si materiale erotice sau obscene, servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare, matrimoniale, sex platit, videochat, sau alte servicii asemanatoare, orice referire la organizatii de tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet, muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala ,lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma, servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare. Echipa deprofesie.ro isi rezerva dreptul de a sterge si a bloca accesul utilizatorului, pentru orice profil care nu este in limitele morale acceptate de catre noi, chiar daca aceste nu sunt enumerate mai sus, fara instintare in prealabil sau motivarea sanctiunii.

Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul profilului, nu pot fi publicate profile in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator, nu se admit anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.

Nu este perceputa nicio taxa utilizatorului/vizitatorilor site-ului deprofesie.ro pentru folosirea site-ului, crearea contului, validarea contului sau orice alta parte a site-ului care implica functii de baza, intregul serviciu fiind oferit gratuit de site-ul deprofesie.ro. Pentru finantarea in scopul de oferire a serviciilor site-ul nostru foloseste reclame platite si accepta donatii.
Suntem de parere ca, internetul al trebui sa fie locul unde toti, indiferent de puterea financiara sau influenta sa fim egali, astfel site-ul de profesie.ro nu va trata niciodata profilele in mod diferit, totate profilele prezentate pe site-ul deprofesie.ro avand aceeasi expunere, aceleasi beneficii si conditii absolut similare de creare, editare, publicare si afisare.
deprofesie.ro se doreste a fi un site de utilitate publica, astfel toate datele pe care le introduceti in site devin publice, deprofesie.ro nu isi asuma nici o raspundere fata de veridicitatea acestor date, desi echipa noastra o sa incerce in permanenta sa mentina un nivel cat mai ridicat de calitate in ceea ce priveste relevanta si credibilitatea profilelor existente. Oricand profilul poate fi editat sau sters, deprofesie.ro nu stocheaza decat datele care sunt in timp real pe site in profilele existente.

Site-ul nostru nu agreeaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat adresa sa de email pe site-ul deprofesie.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Toate informatiile pe care le furnizati vor fi utilizate doar in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru crearea si publicare online a profilului pe site-ul deprofesie.ro.
Ca orice site putin mai complex, deprofesie.ro se foloseste de asa numitele fursecuri (cookies) pentru a functiona corespunzator, vizitarea site-ului implicit o sa genereze si prezenta cookie-urilor aferente site-ului nostru pe calculatorul dumneavoastra. Site-ul nostru nu functioneaza la parametrii normali fara fursecuri asa ca dezactivarea lor, automat va impiedica site-ul sa functioneze corespunzator, totusi este la atitudinea dumneavoastra daca doriti sau nu sa aveti activata aceasta functie, indispensabila de altfel, a internetului.